Necessites ajuda?
Estalvia temps escrivint la teva pregunta al caixetí inferior, hi trobaràs resposta a les preguntes més freqüents. Important: no oblidis especificar l'espectacle que t'interessa.
Recollida d’entrades
Més Informació
Devolucions per canvis o cancel·lacions
Més Informació
Comprova la compra
Més Informació

F.A.Q. - Preguntes Freqüents

 • Pots assegurar-te que la compra s'ha realitzat amb èxit accedint a l'apartat Imprimir entrades que trobareu al peu de pàgina de la nostra home.

  Si la teva compra s'ha realitzat correctament, rebràs al teu mail un correu de confirmació amb informació detallada sobre la compra que acabes de dur a terme. Pot ser que aquest correu no t'arribi a la "Safata d'entrada" ja que alguns serveis d'internet el detecten com a spam. Et recomanem que miris sempre l'apartat de Correu no desitjat. Si la compra l'has fet per telèfon no rebràs aquesta confirmació.
 • Ticketmaster actua exclusivament com a canal de distribució de les entrades, per la qual cosa el client sempre compra directament al promotor de l'espectacle. Una errada en la compra o la no assistència a l'esdeveniment, entre d’altres, no justificaran la devolució de l'import ni la modificació de les entrades ja adquirides. Només es reemborsarà l'import de les entrades en cas d'incidència tècnica o de cancel·lació de l'espectacle.

 • Aquest és el sistema més còmode i avançat que existeix per rebre les teves entrades, permetent obtenir-les en el mateix moment que realitzes la compra i sense moure't de casa.
  De tota manera, si no has imprès les entrades durant el procés de compra pots fer-ho en qualsevol moment accedint a l'apartat Imprimir entrades que trobareu al peu de pàgina de la nostra home, des del que se't facilitarà el nombre de referència de la compra.

  Recorda que una vegada en el recinte poden demanar-te que t'identifiquis (amb el DNI o passaport). Si les teves dades no coincideixen amb les del client que va realitzar la compra no se't permetrà l'entrada.

  Només es considerarà vàlida la primera entrada presentada i en cap cas es permetrà entrar a les persones que posteriorment intentin accedir al recinte amb la mateixa entrada.

  Nota: Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

 • Pots consultar l'informació referent als canvis i cancel·lacions que han sofert els nostres esdeveniments indicant el nom de l'artista o l'esdeveniment al caixetí superior.
  En cas de cancel·lació, la devolució es podrà efectuar dins del termini de quinze dies des de la data de la comunicació pública de la suspensió de l'espectacle. Transcorregut aquest termini, no s'admetrà cap devolució.

  • Compres realitzades per telèfon o Internet:
   La devolució de l'import de les entrades s'executarà automàticament a la targeta* des de la qual es va realitzar la compra en un termini aproximat de 3 a 15 dies hàbils. Si vols comprovar l'estat de la teva compra accedeix a l'apartat Imprimir entrades que trobareu al peu de pàgina de la nostra home.
    
   (*La devolució és efectiva en el termini de 3 a 10 dies hàbils següents al comunicat que et realitzem. Per verificar-ne l'abonament, has de consultar l'extracte de la targeta bancària (dèbit o crèdit) utilitzada per a la compra.)

  • Compres realitzades en els centres Ticketmaster:
   La devolució de les entrades adquirides en els centres Ticketmaster s'ha de tramitar en el mateix punt de venda on es van adquirir.

  Nota important:
  L'objecte de Ticketmaster és oferir als seus clients una xarxa de distribució còmoda i segura per a la compra d'entrades. Per tant:

  • Ticketmaster no participa en cap aspecte organitzatiu dels esdeveniments posats a la venda i per tant, res té a veure amb aspectes tals com condicions de visibilitat, qualitat acústica, comoditat del local, accessibilitat... Igualment, els continguts, serveis i productes que apareixen en les accions publicitàries i promocionals de la nostra web corresponen única i exclusivament als seus anunciants.


  • Els canvis que es produeixin amb posterioritat a la data d'inici de la venda de les entrades tals com a canvis de dates, local, artistes, cancel·lacions... competeixen únicament i exclusiva al Promotor de l'esdeveniment.


  • Davant qualsevol canvi que es produeixi Ticketmaster es compromet a publicar-ho al seu web tan aviat en tingui coneixement a l'efecte de mantenir convenientment informats els nostres usuaris.


  • Ticketmaster enviarà un missatge a l'adreça de correu electrònic indicada pels usuaris en el moment de la compra tot informant d'aquests canvis.


  • Per als casos en els quals el Promotor decideixi la devolució de l'import de les entrades adquirides, Ticketmaster seguirà en tot moment les indicacions d'aquest.

  A l'efecte de recollir i millorar contínuament el nostre servei posem a la disposició dels usuaris el següent formulari per a qualsevol suggeriment, queixa o comentari.

 • T'oferim la possibilitat de recollir les teves entrades a qualsevol dels nostres establiments autoritzats (fins a 72 hores abans de l'esdeveniment sense incloure caps de setmana ni festius*).

  -Per recollir les teves entrades has de mostrar:

  • El número de referència de la compra.
  • El teu DNI o passaport.
  • Targeta bancària.

  -Perquè una altra persona diferent al titular de la targeta pugui recollir les entrades ha d'entregar la següent documentació (tant a establiments autoritzats com a taquilla):

  • El número de referencia de la compra.
  • Una fotocòpia del DNI o passaport de la persona que recull les entrades.
  • Un full que inclogui:
   • Una fotocòpia de la targeta amb què es va realitzar el pagament.
   • Una fotocòpia del DNI o passaport del titular.
   • Una autorització escrita firmada pel titular de la targeta.

  Si desitges localitzar el teu establiment més proper consulta la nostra llista d'establiments.

  (*Els horaris poden sofrir alteracions d'última hora per causes alienes a Ticketmaster. Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint).

Canvis i Cancel·lacions
Informa't aquí de les últimes notícies
Més Informació
Troba la teva tenda
Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda
Més Informació

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.