Necessites ajuda?
Estalvia temps escrivint la teva pregunta al caixetí inferior, hi trobaràs resposta a les preguntes més freqüents. Important: no oblidis especificar l'espectacle que t'interessa.
Recollida d’entrades
Més Informació
Devolucions per canvis o cancel·lacions
Més Informació
Comprova la compra
Més Informació

F.A.Q. - Preguntes Freqüents

• Assegura't que la compra s'ha realitzat amb èxit a l'apartat Imprimir entrades que trobaràs al peu de pàgina de la nostra home. Et demanarem el teu usuari de “El meu Ticketmaster” i/o la targeta de compra.

A més, si has comprat per web, t'enviarem un mail amb més informació sobre les teves entrades (recorda revisar també la safata de Correu no desitjat).
  • T'oferim el sistema més còmode i avançat que existeix per imprimir les teves entrades: Des de la teva pròpia impressora!

Només necessitaràs tenir instal•lat el programa Adobe Acrobat Reader. Això sí, només podràs accedir al recinte una vegada amb aquesta entrada.

Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

1. Utilitza el nostre cercador per trobar l'espectacle que vols comprar.
    2. Tria la sessió i prem “Iniciar compra”
    3. Selecciona quantes entrades vols i escull el rang de preus que prefereixis. Si és un esdeveniment numerat també podràs canviar les localitats assignades.
    4. Introdueix les teves dades d'usuari, i les dades de pagament. Pots estar tranquil, la nostra web és totalment segura.
    5. Revisa el detall de la compra abans de continuar.
    6. La teva compra s’ha completat ! En aquest punt, et mostrarem la confirmació en pantalla i a més te l'enviarem per email (recorda revisar la safata de Correu no desitjat).
  • Des de Ticketmaster ens encarreguem d'oferir-te una forma còmoda, àgil i segura de comprar entrades, actuant com a distribuïdors i intermediaris entre els nostres clients i els promotors amb els quals treballem.

Si t'has equivocat en la compra o no pots anar a l'espectacle, sentim indicar-te que no podem anul•lar ni canviar les teves entrades.
  • Posem a la teva disposició diferents possibilitats perquè comprar entrades amb nosaltres et resulti el més fàcil possible:
    • Internet: comprant per la nostra web no només t'estalviaràs les cues, també podràs consultar el teu historial de compra a qualsevol moment.
    • Telèfon: truca'ns al 902 15 00 25 i nosaltres et realitzarem la compra.
    • Xarxa de tendes: actualment comptem amb més de 1000 comerços integrats a la nostra xarxa, on també podràs comprar les teves entrades en efectiu.
    • Terminals de venda i recollida: els trobaràs en l'accés als recintes que permeten aquest tipus de venda.

Powered by inbenta

Canvis i Cancel·lacions
Informa't aquí de les últimes notícies
Més Informació
Troba la teva tenda
Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda
Més Informació

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.