Necessites ajuda?
Estalvia temps escrivint la teva pregunta al caixetí inferior, hi trobaràs resposta a les preguntes més freqüents. Important: no oblidis especificar l'espectacle que t'interessa.
Recollida d’entrades
Més Informació
Devolucions per canvis o cancel·lacions
Més Informació
Comprova la compra
Més Informació

F.A.Q. - Preguntes Freqüents

 • Pots assegurar-te que la compra s'ha realitzat amb èxit accedint a l'apartat Imprimir entrades que trobareu al peu de pàgina de la nostra home.

  Si la teva compra s'ha realitzat correctament, rebràs al teu mail un correu de confirmació amb informació detallada sobre la compra que acabes de dur a terme. Pot ser que aquest correu no t'arribi a la "Safata d'entrada" ja que alguns serveis d'internet el detecten com a spam. Et recomanem que miris sempre l'apartat de Correu no desitjat. Si la compra l'has fet per telèfon no rebràs aquesta confirmació.
 • T'oferim la possibilitat de recollir les teves entrades a qualsevol dels nostres establiments autoritzats (fins a 72 hores abans de l'esdeveniment sense incloure caps de setmana ni festius*).

  -Per recollir les teves entrades has de mostrar:

  • El número de referència de la compra.
  • El teu DNI o passaport.
  • Targeta bancària.

  -Perquè una altra persona diferent al titular de la targeta pugui recollir les entrades ha d'entregar la següent documentació (tant a establiments autoritzats com a taquilla):

  • El número de referencia de la compra.
  • Una fotocòpia del DNI o passaport de la persona que recull les entrades.
  • Un full que inclogui:
   • Una fotocòpia de la targeta amb què es va realitzar el pagament.
   • Una fotocòpia del DNI o passaport del titular.
   • Una autorització escrita firmada pel titular de la targeta.

  Si desitges localitzar el teu establiment més proper consulta la nostra llista d'establiments.

  (*Els horaris poden sofrir alteracions d'última hora per causes alienes a Ticketmaster. Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint).

 • Aquest és el sistema més còmode i avançat que existeix per rebre les teves entrades, permetent obtenir-les en el mateix moment que realitzes la compra i sense moure't de casa.
  De tota manera, si no has imprès les entrades durant el procés de compra pots fer-ho en qualsevol moment accedint a l'apartat Imprimir entrades que trobareu al peu de pàgina de la nostra home, des del que se't facilitarà el nombre de referència de la compra.

  Recorda que una vegada en el recinte poden demanar-te que t'identifiquis (amb el DNI o passaport). Si les teves dades no coincideixen amb les del client que va realitzar la compra no se't permetrà l'entrada.

  Només es considerarà vàlida la primera entrada presentada i en cap cas es permetrà entrar a les persones que posteriorment intentin accedir al recinte amb la mateixa entrada.

  Nota: Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

 • Per tal que la compra de les teves entrades sigui el més fàcil possible, t’oferim diferents opcions:
  • Per Internet
  • Per Mòbil
  • Per Telèfon
  • A la Xarxa d'Establiments
  • Als terminals de venta i recollida en recintes
  Venda d'entrades per Internet
  Comprant les teves entrades per Internet no només t'estalviaràs les cues, en alguns casos també podràs imprimir els tiquets còmodament des de casa. Si ho desitges, pots consultar les diferents opcions de recollida d’entrades que t'oferim.

  Venda telefònica d'entrades
  Si desitges comprar les teves entrades a través del nostre servei telefònic només cal que truquis al número 902 15 00 25 i indicar a l'operador quin esdeveniment t'interessa. No oblidis tenir a mà la teva targeta de crèdit i un número de telèfon de contacte.
  En finalitzar el procés de compra, l'operador et proporcionarà un número de referència que, junt amb la targeta de crèdit, caldrà que presentis per la recollida d’entrades.

  Xarxa d'Establiments
  Aquí pots adquirir les teves entrades o recollir-ne aquelles que hagis comprat per Internet o a través del nostre sistema telefònic.
  Podràs pagar en metàl·lic i, en els centres en els quals així s'indiqui, amb targetes de crèdit i de dèbit.
  Actualment, comptem amb més de 1000 comerços integrats a la nostra xarxa.
  Per localitzar el teu establiment més proper consulta la nostra llista d'establiments.
  Nota: Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

  Terminals de Venda i Recollida en els recintes
  Els trobaràs en l'accés als recintes que permeten aquest tipus de venda.
  Nota: Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint
 • Ticketmaster actua exclusivament com a canal de distribució de les entrades, per la qual cosa el client sempre compra directament al promotor de l'espectacle. Una errada en la compra o la no assistència a l'esdeveniment, entre d’altres, no justificaran la devolució de l'import ni la modificació de les entrades ja adquirides. Només es reemborsarà l'import de les entrades en cas d'incidència tècnica o de cancel·lació de l'espectacle.

Canvis i Cancel·lacions
Informa't aquí de les últimes notícies
Més Informació
Troba la teva tenda
Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda
Més Informació

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.