Necessites ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Recollida d’entrades
Més Informació
Devolucions per canvis o cancel·lacions
Més Informació
Comprova la compra
Més Informació

F.A.Q. - Preguntes Freqüents

1. Utilitza el nostre cercador per trobar l'espectacle que vols comprar.
    2. Tria la sessió i prem “Iniciar compra”
    3. Selecciona quantes entrades vols i escull el rang de preus que prefereixis. Si és un esdeveniment numerat també podràs canviar les localitats assignades.*
    4. Introdueix les teves dades d'usuari, i les dades de pagament. Pots estar tranquil, la nostra web és totalment segura.
    5. Revisa el detall de la compra abans de continuar.
    6. La teva compra s’ha completat! En aquest punt, et mostrarem la confirmació en pantalla i a més te l'enviarem per email (recorda revisar la safata de Correu no desitjat).

*Alerta: els seients que has seleccionat queden retinguts durant 5 minuts per la qual cosa si no completes la compra hauràs d'esperar que passi aquest temps per poder accedir a les mateixes localitats.

• Assegura't que la compra s'ha realitzat amb èxit a l'apartat Les meves entrades que trobaràs a la part d'adalt de la nostra home. Et demanarem el teu usuari de “El meu Ticketmaster” i/o la targeta de compra.

A més, si has comprat per web, t'enviarem un mail amb més informació sobre les teves entrades (L'enviament d'aquest correu és immediat. No obstant, el temps de recepció depèn també de com processa el correu el servidor destí, si passats 10 minuts no l’ has rebut revisa la safata de correu no desitjat)
  • Des de Ticketmaster ens encarreguem d'oferir-te una forma còmoda, àgil i segura de comprar entrades, actuant com a distribuïdors i intermediaris entre els nostres clients i els promotors amb els quals treballem.

Si t'has equivocat en la compra o no pots anar a l'espectacle, sentim indicar-te que no podem anul•lar ni canviar les teves entrades.
  • T'oferim el sistema més còmode i avançat que existeix per imprimir les teves entrades: Des de la teva pròpia impressora!

Només necessitaràs tenir instal•lat el programa Adobe Acrobat Reader. Això sí, només podràs accedir al recinte una vegada amb aquesta entrada.

Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

• Dins de l'apartat El Meu Ticketmaster, trobaràs l'opció Has oblidat la teva contrasenya?. Identificant-te amb la teva adreça de correu electrònic, podrem tornar a enviar-te-la.

Powered by inbenta

Canvis i Cancel·lacions
Informa't aquí de les últimes notícies
Més Informació
Troba la teva tenda
Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda
Més Informació