Necessites ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Recollida d’entrades
Més Informació
Devolucions per canvis o cancel·lacions
Més Informació
Comprova la compra
Més Informació

F.A.Q. - Preguntes Freqüents

• T'oferim el sistema més còmode i avançat que existeix per imprimir les teves entrades: Des de la teva pròpia impressora!

Només necessitaràs tenir instal•lat el programa Adobe Acrobat Reader. Això sí, només podràs accedir al recinte una vegada amb aquesta entrada.

Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

• Veuràs l'abonament a la targeta de compra en un termini de 3 a 10 dies hàbils després de la confirmació de devolució.

Si la teva targeta és de crèdit, veuràs el reemborsament després de la liquidació d'aquesta.
  • Pots recollir les teves entrades en qualsevol dels nostres punts autoritzats fins a 3 dies hàbils abans de l'esdeveniment. No has de seleccionar el punt, pots anar al que vulguis. Per a la recollida necessitaràs:

• Referència de compra
    • Referència de compra
    • DNI / Passaport
    Llista de botigues disponibles
  • Si no has pogut recollir les teves entrades amb antelació i el recinte no disposa de terminals de recollida, pots retirar les teves entrades a taquilles; per això, necessitaràs:
    • Referència de compra
    • Targeta de compra
    • DNI / Passaport
  • Assegura't que la compra s'ha realitzat amb èxit a l'apartat Les meves entrades que trobaràs a la part d'adalt de la nostra home. Et demanarem el teu usuari de “El meu Ticketmaster” i/o la targeta de compra.

A més, si has comprat per web, t'enviarem un mail amb més informació sobre les teves entrades (L'enviament d'aquest correu és immediat. No obstant, el temps de recepció depèn també de com processa el correu el servidor destí, si passats 10 minuts no l’ has rebut revisa la safata de correu no desitjat)

Powered by inbenta

Canvis i Cancel·lacions
Informa't aquí de les últimes notícies
Més Informació
Troba la teva tenda
Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda
Més Informació