Necessites ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Recollida d’entrades
Més Informació
Devolucions per canvis o cancel·lacions
Més Informació
Comprova la compra
Més Informació

F.A.Q. - Preguntes Freqüents

 • Assegura't que la compra s'ha realitzat amb èxit a l'apartat Les meves entrades que trobaràs a la part d'adalt de la nostra home. Et demanarem el teu usuari de “El meu Ticketmaster” i/o la targeta de compra.

  A més, si has comprat per web, t'enviarem un mail amb més informació sobre les teves entrades (L'enviament d'aquest correu és immediat. No obstant, el temps de recepció depèn també de com processa el correu el servidor destí, si passats 10 minuts no l’ has rebut revisa la safata de correu no desitjat)
 • T'oferim el sistema més còmode i avançat que existeix per imprimir les teves entrades: Des de la teva pròpia impressora!

  Només necessitaràs tenir instal•lat el programa Adobe Acrobat Reader. Això sí, només podràs accedir al recinte una vegada amb aquesta entrada.

  Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

  1. Utilitza el nostre cercador per trobar l'espectacle que vols comprar.
  2. Tria la sessió i prem “Iniciar compra”
  3. Selecciona quantes entrades vols i escull el rang de preus que prefereixis. Si és un esdeveniment numerat també podràs canviar les localitats assignades.*
  4. Introdueix les teves dades d'usuari, i les dades de pagament. Pots estar tranquil, la nostra web és totalment segura.
  5. Revisa el detall de la compra abans de continuar.
  6. La teva compra s’ha completat! En aquest punt, et mostrarem la confirmació en pantalla i a més te l'enviarem per email (recorda revisar la safata de Correu no desitjat).

  *Alerta: els seients que has seleccionat queden retinguts durant 5 minuts per la qual cosa si no completes la compra hauràs d'esperar que passi aquest temps per poder accedir a les mateixes localitats.

 • Recomanacions per aconseguir les teves entrades en esdeveniments de gran demanda

  Quan un esdeveniment amb molta demanda surt a la venda, hi ha literalment milers de persones intentant accedir de forma simultània a la venda d'entrades a través de tots nostres canals. Per tal d'agilitar el procés i oferir-te una experiència el més fluïda possible, hem reunit una sèrie de consells que t'ajudaran abans, durant i després de la compra de les teves entrades:

  • Com a part del procés, és possible que el sistema et situï en una cua virtual. És recomanable que et mantinguis en la cua respectant el temps estimat d'espera en lloc de refrescar i perdre la teva posició. Aquest sistema està dissenyat per donar un accés equitatiu i segur a la venda d'entrades en moments de gran demanda.
  • Si refresques la pàgina una vegada se t'ha posicionat en la cua virtual o surts de la mateixa per tornar a entrar, estaràs abandonat el procés, per la qual cosa en accedir una vegada més a la compra se't situarà de nou al final de la cua virtual. Això suposarà una ralentització major i un increment del temps d'espera.
  • Si no estàs registrat en Mi Ticketmaster, et recomanem que creïs un compte . No només s’accelerarà el procés de compra, també tindràs l'oportunitat de ser el primer a saber quan surten a la venda les entrades per a aquells esdeveniments que hagis marcat com a favorits.
  • Assegura't de tenir a mà tots els detalls del pagament (targeta de dèbit i/o crèdit) al moment designat per a l'inici de la venda.
  • Pots agilitar el procés de selecció d'entrades decidint per endavant la modalitat d'entrades que desitges comprar i la zona del recinte en la qual hauran d'estar situades.
  • Vols imprimir les entrades des de casa? Si has triat el nostre sistema de Print at Home, et recordem que no és necessari imprimir les entrades immediatament després la compra, sent aquest tràmit molt més àgil en un moment posterior de menor demanda.
  • Recorda que la referència de compra i el mail de confirmació són l'única garantia de la correcta finalització de la compra.

   

   

 • Pots recollir les teves entrades en qualsevol dels nostres punts autoritzats fins a 3 dies hàbils abans de l'esdeveniment. No has de seleccionar el punt, pots anar al que vulguis. Per a la recollida necessitaràs:

  • Referència de compra
  • Referència de compra
  • DNI / Passaport
  Llista de botigues disponibles

Powered by inbenta

Canvis i Cancel·lacions
Informa't aquí de les últimes notícies
Més Informació
Troba la teva tenda
Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda
Més Informació