Necessites ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Recollida d’entrades
Més Informació
Devolucions per canvis o cancel·lacions
Més Informació
Comprova la compra
Més Informació

F.A.Q. - Preguntes Freqüents

 • Pots recollir les teves entrades en qualsevol dels nostres punts autoritzats fins a 3 dies hàbils abans de l'esdeveniment. No has de seleccionar el punt, pots anar al que vulguis. Per a la recollida necessitaràs:

  • Referència de compra
  • Referència de compra
  • DNI / Passaport
  Llista de botigues disponibles
 • T'oferim el sistema més còmode i avançat que existeix per imprimir les teves entrades: Des de la teva pròpia impressora!

  Només necessitaràs tenir instal•lat el programa Adobe Acrobat Reader. Això sí, només podràs accedir al recinte una vegada amb aquesta entrada.

  Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

 • Assegura't que la compra s'ha realitzat amb èxit a l'apartat Les meves entrades que trobaràs a la part d'adalt de la nostra home. Et demanarem el teu usuari de “El meu Ticketmaster” i/o la targeta de compra.

  A més, si has comprat per web, t'enviarem un mail amb més informació sobre les teves entrades (L'enviament d'aquest correu és immediat. No obstant, el temps de recepció depèn també de com processa el correu el servidor destí, si passats 10 minuts no l’ has rebut revisa la safata de correu no desitjat)
 • Posem a la teva disposició diferents possibilitats perquè comprar entrades amb nosaltres et resulti el més fàcil possible:
  • Internet: comprant per la nostra web no només t'estalviaràs les cues, també podràs consultar el teu historial de compra a qualsevol moment.
  • Telèfon: truca'ns al 902 15 00 25 i nosaltres et realitzarem la compra.
  • Xarxa de tendes: actualment comptem amb més de 1000 comerços integrats a la nostra xarxa, on també podràs comprar les teves entrades en efectiu.
  • Terminals de venda i recollida: els trobaràs en l'accés als recintes que permeten aquest tipus de venda.
  1. Utilitza el nostre cercador per trobar l'espectacle que vols comprar.
  2. Tria la sessió i prem “Iniciar compra”
  3. Selecciona quantes entrades vols i escull el rang de preus que prefereixis. Si és un esdeveniment numerat també podràs canviar les localitats assignades.*
  4. Introdueix les teves dades d'usuari, i les dades de pagament. Pots estar tranquil, la nostra web és totalment segura.
  5. Revisa el detall de la compra abans de continuar.
  6. La teva compra s’ha completat! En aquest punt, et mostrarem la confirmació en pantalla i a més te l'enviarem per email (recorda revisar la safata de Correu no desitjat).

  *Alerta: els seients que has seleccionat queden retinguts durant 5 minuts per la qual cosa si no completes la compra hauràs d'esperar que passi aquest temps per poder accedir a les mateixes localitats.

Powered by inbenta

Canvis i Cancel·lacions
Informa't aquí de les últimes notícies
Més Informació
Troba la teva tenda
Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda
Més Informació